Fem svenska skolor som gör dig till webbdesigner

När du vill bli webbdesigner kommer det att krävas en hel del kunskap. Detta är något som du kan lära dig på olika sätt. Här har du naturligtvis möjligheten att University_of_Gothenburgläsa in dessa kunskaper på egen hand via självstudier, och detta hittar du i många böcker samt genom att söka på nätet. Det kan dock vara bra att ha sin utbildning dokumenterad, och detta får du genom att gå en del utbildningar på olika skolor som erbjuder dessa. Här finns det mycket att välja på och valet är inte alltid så lätt. Av den anledningen ha vi listat fem olika skolor av kvalitet som erbjuder utbildning inom webbdesign.

  • Komvux: Denna skola känner säkert alla till, men du kanske inte visste att de faktiskt har relativt bra utbildningar inom webbdesign som håller en hög kvalitet.
  • Folkhögskolan: Här är ytterligare en bra skola när det gäller webbdesign. När du tittar på utbudet hittar du en rad olika val som kan vara början eller fortsättningen på en bra utbildning.
  • Study International i Göteborg: Denna skola är en del av Tekniska Universitetet i Göteborg, och ger en mycket hög utbildning inom modern webbdesign. Här hittar du även många specialiserade utbildningar, där du kan nischa dina kunskaper inom den riktning som passar dig.
  • Batteri Kommunikation i Stockholm: Här har du en av Sveriges bästa utbildningar inom webbdesign när det handlar och att arbeta i Adobe Photoshop och Adobe Dreamweaver. Här gäller det allt från kod till grafisk design, där allt handlar om att ta till vara på dagens moderna tekniker.
  • Black Eye Media: När du är den som verkligen vill lära dig alla funktioner och möjligheter som finns i CMS-systemet WordPress kommer du att få en bra utbildning av detta företag. Här kommer du att få alla de kunskaper som krävs för att bli en professionell webbdesigner.